Feel life like life is supposed to feel

Mijn visie is dat moeizame momenten in ons leven er zijn om ons iets te leren over onszelf. Als we leren wat onze emoties ons vertellen kunnen we de keuze maken om door te gaan. Tijdens dit traject ondersteun ik je bij het loskomen van de negatieve cirkel van emoties en gevoelens. Tijdens de sessies begeleid ik je bij elke stap op jouw pad. Ik reik je bewezen technieken aan en ik leer je ook om het zélf te doen. Mijn aanpak is holistisch. Ik kijk naar jou als totaal: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Tijdens persoonlijke sessies leer je hoe jij:
– Grip kan krijgen op vervelende gedachten en emoties
– Jezelf kan bevrijden van jouw klacht of last
– Je weer in contact komt met jouw levensenergie en superkracht

Wat het niet is
– Diep graven in je verleden
– Ellenlange praatsessies
– Langdurige trajecten
– Achterblijven met een naar gevoel

Wat het wel is
– Snel tot de kern
– Instant vrijer gevoel na elke sessie
– De regie over je gedachten en emoties terugkrijgen
– Tools voor thuis aangereikt krijgen
– Blijvend resultaat

Wie ben ik

Mijn naam is Maite. Ik geloof is dat het leven is bedoeld om goed in je vel te zitten. Dit intensieve traject is jouw route naar een nieuwe jij en ik ben de facilitator van jouw transformatieproces. Om te groeien en zoveel mogelijk te leren. En vooral, om helemaal jezelf te zijn. Door mijn eigen ervaringen weet ik wat er nodig is om uit een dal te kruipen, richting het leven dat je wenst voor jezelf.

Wat zeggen anderen

Ik voel me een stuk beter, heb dingen in perspectief kunnen zetten, verwerking begonnen van oude wonden, meer vertrouwen in mezelf en de mensen waar ik veel van hou, lichtpuntje in de tunnel en last but not least een gezonder en duidelijker leven. Dit traject is een aanbeveling voor iedereen.

Willem, 56 jr.Deelnemer Tranformatietraject

Wat houdt het in?

Wil je sterker zijn, mentaal, fysiek, emotioneel? Of fitter worden, gezonder leven, herstellen van ziekte of burn-out? Haal je geen voldoening uit de dingen die je doet? Wil je je leven een boost geven? Gun jezelf dan dit intensieve transformatie traject. In een-op-een sessies zet ik samen met jou de volgende stappen:

- Knelpunten identificeren
- Je hiervan bevrijden
- Achterhalen wat jij wilt in je leven
- Je coachen zodat je dat kunt gaan bereiken

Kalmeer je lijf en hoofd

Je herstelt het contact met je lijf en jezelf, jouw gevoelens, emoties en gedachten, op een simpele, veilige manier. Dit boost je zelfvertrouwen.

Boek direct al resultaten

Al in de eerste week van het traject merk je verlichting, omdat we direct aan de slag gaan met loslaten wat tussen jou en je potentieel staat.

Aangepast op jouw leven

We pakken samen de beren op jouw weg aan. Alles is toegespitst op jouw huidige leefschema, zodat je het goed kan volhouden.

Iets voor jou?

Verlang jij naar een diepgaande, duurzame en blijvende verandering in een korte, intensieve periode? Dit traject vergt van je dat je echt wil veranderen en bereid bent om los te laten wat je niet meer dient. Voel jij dat je vastzit? Drukt het zware gevoel van onrust en onmacht een grote stempel op je dagelijkse leven? Wil je loskomen van datgeen wat jou tegenhoudt? Ben jij klaar om te ervaren hoe dat voelt?

Ik was op een dieptepunt in mijn leven aangekomen. Ik leefde ongezond, was ongemotiveerd en ontevreden met veel. Ik heb Maite als uiterst prettig en professioneel ervaren, ze neemt twijfels weg (is nodig bij types zoals ik) en neemt je mee op een reis over jezelf. Deze reis is heftig en confronterend, maar Maite helpt je bij het verleden en heden en geeft duidelijke handvatten voor de toekomst. Als je er voor gaat kan de uitkomst alleen maar positief zijn.

Deelnemer Transformatietraject

Transformeer jezelf

Commitment van ons beide is noodzakelijk bij dit traject. Ben je bereid alles los te laten dat tussen jou en jouw potentieel leven instaat?

Leef je verlangens

Dit traject is bijzonder effectief voor diagnoses zoals gameverslavingen, burn-out, angststoornissen, PTSS en chronische ziekten, klachten, stress en overgewicht.

Focus op slagen

De succesfactor in dit traject is de mix van focus (mindset, voeding, rust, beweging en gedrag). We houden rekening met jouw persoonlijke situatie, zodat je 100% kan slagen.