Maite is een heerlijke no nonsense coach. Ze geeft je op liefdevolle wijze de ruimte om zelf los te laten van de dingen die je onnodig en onbewust met je meedraagt. Ze voelt mensen supergoed aan, heeft een talent voor dit werk en is ook nog eens een enorm fijn mens. Ik raad haar absoluut aan.

Annemarie RoozenboomMindfulness coach & yoga teacher

Ik voel me zoveel lichter en heb heel veel kunnen loslaten. Dank je wel.

Sanne van BaarMarketing expert

Maite komt snel en daadkrachtig tot de diepe kern, belicht je knelpunten zeer gemakkelijk en weet ook hoe je die zo goed mogelijk los kan laten. Geen tijd voor ego kwesties want daar prikt ze zo door heen. Een healing sessie bij Maite is als aangeraakt worden door de verandering zelf; je gaat lichter, vrolijker, sterker en in je kracht naar huis. Dank je wel voor je ondersteuning, je bent een pracht mens met een mooie ziel.

Patrick SchaasbergFreelance Technicus

Bij Maite ben je in de beste handen voor het loslaten vastzittende angsten en overtuigingen. Haar fijne energie, wijsheid en heldere en scherpe blik zorgen voor een diep resultaat, elke sessie! Ik ben dankbaar!

Aurélie Hudig - Van BeuningenTrainer Coach

Ik heb nu 2 hele bijzondere sessies bij Maite gehad. Ik wist eigenlijk niet dat ik zoveel moeite had met mijn emoties toelaten. De eerste sessie was dan ook confronterend (voor mijzelf en op de goede manier) en super bijzonder. Maite heeft ervoor gezorgd dat ik mij de hele tijd heel veilig voelde waardoor het ook lukte om me over te geven aan wat er gebeurde. Ik kan nog steeds niet goed onder woorden brengen wat er allemaal gebeurde (qua emoties). Maar ik heb zoveel kunnen loslaten. En ik voelde mij de weken daarna licht, vrolijk en heel fijn. Het leek wel of de healing door bleef werken. Ik keek dus heel erg uit naar de 2e sessie. En ook deze was heel bijzonder. Door al het loslaten van emoties tijdens de vorige sessie was deze een stuk lichter en makkelijker maar vooral heel fijn en ontspannen. En ook nu weer merk ik dat het op alles door werkt. Dingen die voorheen heel zwaar of moeilijk leken gaan nu makkelijker. Juist omdat ik nu beter snap hoe je emoties op een gezonde manier kunt toelaten. Het voelt alsof de flow weer terug in mijn leven komt!

NaomiArt Director

Hoi Maite, ik voel mij echt anders. Meer in lijn laat ik maar zeggen. Veel rustiger en tevreden. Een betere balans. Bedankt.

Client met PTSS diagnose

Samen met hulp van Maite kom ik dieper in contact met mezelf, mijn emoties en leer ik minder naar mijn hoofd luisteren. De loslaat sessies werken keer op keer en ze brengt me tot inzichten in mezelf die ik lange tijd niet had. Langzaam aan kom ik aan mezelf toe en voel ik mij sterker worden. Maite is verder zeer begripvol, liefdevol en kan erg goed aanvoelen wat men nodig heeft. Goede luisteraar ook!

Judith39 jaar, deelnemer Reprogramming sessies

Ik heb Maite als uiterst prettig en professioneel ervaren, ze neemt twijfels weg (is nodig bij types zoals ik). Maite neemt je mee op een reis over jezelf, deze reis is heftig en confronterend. Ze helpt je bij het verleden en heden en geeft duidelijke handvatten voor de toekomst. Als je er voor gaat kan de uitkomst alleen maar positief zijn. Het is af en toe een flopje zweverig maar dat heb ik als uiterst prettig ervaren. Omdat ik dat niet kende, ben ik zelf ook op zoek gegaan naar de basis.

Willem, 55 jaarDeelnemer transformatietraject