Hallo, mijn naam is Maite

Soms gebeurt er iets in je leven waar je zelf niet uitkomt. Je blijft vastzitten in een neerwaartse spiraal van emoties en gedachten. Je komt er zelf niet uit. Je hebt wel wat dingen geprobeerd maar niets heeft tot nu toe geholpen.

Mijn visie is dat moeizame momenten in ons leven er zijn om ons iets te leren over onszelf. Maar hoe we moeten omgaan met moeilijke gevoelens en emoties hebben we nooit geleerd.

Mijn naam is Maite. Ik ben de facilitator van jouw transformatieproces. Ik geloof dat het leven is bedoeld om goed in je vel te zitten. Om te groeien en zoveel mogelijk te leren. En vooral om helemaal jezelf te zijn. Door mijn eigen ervaring weet ik wat er nodig is om uit een dal te kruipen en jezelf richting te geven, op koers naar het leven dat je wenst voor jezelf.

Je bent altijd de regisseur van je eigen leven. Ik help je loskomen uit de negatieve cirkel en begeleid je een beter gevoel. Tevreden, vol zelfkennis en zelfvertrouwen. Je ontdekt meer over jouw ware identiteit, los van de buitenwereld: werk, familie, mensen en meningen of verwachtingen.

Voor wie

Mensen komen bij mij met vraagstukken over hun leven, meestal met zware problematiek of erge chronische klachten (zoals ptss). Maar er komen ook mensen die persoonlijk willen groeien en bepaalde doelen willen behalen. Daar help ik bij, door blokkades op te heffen en je helpen je gewoontes te veranderen.

Hoe werk ik

Mijn werkwijze is holistisch, wat voor mij betekent dat ik mij niet beperk tot het kijken naar enkel een specifieke klacht. Ik richt mij op de mens in z’n totaliteit: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel (energie).

Maite is een heerlijke no nonsense coach. Ze geeft je op liefdevolle wijze de ruimte om zelf los te laten van de dingen die je onnodig en onbewust met je meedraagt. Ze voelt mensen supergoed aan, heeft een talent voor dit werk en is ook nog eens een enorm fijn mens. Ik raad haar absoluut aan.

Recensie van Annemarie Roozeboom

Curriculum Vitae

Bachelor in Business Economics (HHS Den Haag)
Post-HBO in Online Communicatie (Beeckestijn)
Healing Touch
Mindfulness en Compassie coach (Academie voor Leven)
Holistisch Coach (Academie voor Holistisch Coachen)
Training massage en voetreflex bij stress en Burnout (Orthofoundation)
Training Ontspanningsmassage (Lian Bart)
Leefstijlcoach (Academie voor Holistisch Coachen)
HSP therapeut (Nieuwetijdskinderen Organisatie Nederland)
ACT-coach
Healing Facilitator

Ervaringsdeskundige

Door hobbels, diepe dalen en hoge pieken gedurende mijn pubertijd, twintiger en dertiger jaren, leerde ik dat ik mijn klachten kan overwinnen (en kan voorkomen) met een gezonde leefstijl (fit lijf, hoofd en hart). Ik overwon een eetverslaving, drugsverslaving, angsten, vermoeidheid en 2 burn-outs. Op dit moment leef ik al jaren klacht- en ziektevrij, op favoriet gewicht en goed in mijn vel. Nu ondersteun ik anderen bij hun proces. Het is ongelooflijk hoe 'high on life' je kan zijn door bepaalde rituelen, methodes en technieken te integreren in je dagelijks leven. Het is mijn missie om iedereen toegang te geven tot dit gevoel van vrijheid.

Student for life

Vroeger deed ik andere dingen, zoals afstuderen aan de de Hotelschool in Den Haag en het runnen van een marketing bureau in Amsterdam. Hoewel ik dankbaar ben voor mijn carrière, werd het tijd voor mijn échte werk.

Levenswerk

Met Health By Maite bied ik een professionele, veilige en heilige setting, waarbij in mensen ondersteun om zichzelf helemaal terug te vinden.

Wil jij met mij werken, leren, oefenen of gewoon zijn?