Loslaten zorgt voor een leven met meer rust en levenslust

Voelt je leven soms meer als overleven? Je doet de dingen die je moet doen, je houdt alle ballen in de lucht, je doet je best. Maar het voelt niet goed, je hebt last van negatieve gedachten, het gevoel dat je niet vooruitkomt, dat je tegen de stroom inzwemt. Je weet dat het anders zou moeten, dat het anders kan, dat je je beter zou kunnen voelen. Je verlangt naar het gevoel van bruisende energie, van levenslust en van voluit genieten. En weet je? Dat gevoel is dichterbij dan je denkt. Sterker nog, het ligt voor het grijpen met een techniek die ik je heel eenvoudig kan leren, de techniek van het loslaten.

Instant resultaat

Zodra je de loslaattechniek onder de knie hebt, voel je je na één sessie al beter. Ervaar je na 4 sessies geen duidelijk verschil? Dan krijg je een 5e sessie helemaal gratis!

Niet graven in je verleden

Bij deze methode hoef je niet ellenlang te praten over problemen. Je leert vaardig worden in het loslaten van fysieke symptomen, nare gevoelens en problemen.

Krachtig en toegankelijk

Loslaatcoaching is zo comfortabel. Je wordt gebeld door de coach en ondergaat de sessie vanaf je luie stoel, bed of bank, thuis. Ervaar direct ontspanning en vermindering van klachten.

Zoek je een methode die snel en echt werkt?

Zoek dan niet verder. Wij mensen zijn altijd op zoek naar manieren om een leuker, makkelijker, rijker, gezelliger en stresslozer leven te creëren. Loslaten is daarvoor dé manier. Je laat los wat tussen jou en het goede gevoel instaat. Zo simpel is het en iedereen kan het.

Ik wist eigenlijk niet dat ik zoveel moeite had met mijn emoties toelaten. De eerste sessie was dan ook confronterend en super bijzonder. Maite heeft ervoor gezorgd dat ik mij de hele tijd heel veilig voelde waardoor het ook lukte om me over te geven aan wat er gebeurde. Ik kan nog steeds niet goed onder woorden brengen wat er allemaal gebeurde (qua emoties). Maar ik heb zoveel kunnen loslaten. En ik voelde mij de weken daarna licht, vrolijk en heel fijn. Het leek wel of de sessie door bleef werken in de periode erna.

Naomi NeijssenArt Director

Inzicht en oplossingen

Loslaatcoaching geeft helderheid, inzichten in en oplossingen voor huidige of vroegere situaties. Het is effectief als je meer wilt ontspannen. De methode helpt bij heftige periodes, moeilijke situaties en grote en kleine levensvragen (wie ben ik, wat wil ik). De methode is voor iedereen vanaf 15 jaar.

Wat is loslaten precies?

Loslaten is stoppen met vasthouden. Gebeurtenissen die wij niet verwerken blijven we vasthouden. Dit manifesteert zich als mentale of fysieke klachten, zoals depressie, moeheid, angst, burnout. Door blokkades op te heffen, verander je de manier waarop je denkt en voelt.

Dit kan je verwachten

 • Hogere eigenwaarde en zelfvertrouwen
 • Veel meer ontspanning
 • Inzichten en meer in flow
 • Vrij zijn van de slopende effecten van heftige emoties
 • Vrijheid om op elk moment te kiezen hoe jij je voelt
 • Innerlijke vrede en tevredenheid

Voor wat is het effectief

 • Corona-stress
 • Doorbreken van (denk-)patronen
 • Omgaan met emoties
 • (H)erkennen van grenzen
 • Rouw & Depressie
 • Lichamelijke klachten

Tarieven Loslaatcoaching

Probeersessie: €75 voor 75 minuten
Losse sessie telefonisch 60 minuten €80
Bodywork (live) sessie ruim 75 minuten minuten: €120

Telefonische trajecten
Traject light: 3 sessies: €230
Traject medium: 6 sessies: €450
Traject complete: 10 sessies: €695

Live trajecten
Traject light: 3 sessies: €325
Traject medium: 6 sessies: €660
Traject complete: 10 sessies: €995

Bij Maite ben je in de beste handen voor het loslaten vastzittende angsten en overtuigingen. Haar fijne energie, wijsheid en heldere en scherpe blik zorgen voor een diep resultaat, elke sessie! Ik ben dankbaar!

Aurélie Hudig

Vraag hier een sessie of traject aan