Verbeter je leefstijl onder professionele begeleiding

Je wilt iets veranderen in je leven. Misschien is dat afvallen, van je (chronische) klachten af, beter in je vel zitten of iets anders, zoals je relaties verbeteren, je conditie verbeteren, gelukkiger zijn, gezonder leven, meer ontspannen. Je weet dat er iets moet veranderen, maar wat precies?

Een positieve leefstijlverandering levert mensen veel op: gezondheid, energie en vitaliteit. Mensen zonder ernstig overgewicht die niet roken en slechts matig alcohol gebruiken, leven gemiddeld zeven jaar langer en brengen het grootste gedeelte van die jaren door in goede gezondheid. Toch blijkt de gedragsverandering die hiervoor nodig is voor veel mensen een flinke uitdaging en een welhaast onmogelijke opgave. Als Leefstijlcoach ben ik er, om jou hierbij te helpen.

Een positieve, gezonde leefstijl:

– Geeft een goed gevoel
– Verbetert het prestatievermogen
– Brengt de levenslust terug
– Helpt overgewicht tegen te gaan
– Vermindert fysieke en mentale klachten
– Voorkomt ziekte
– Geeft je de regie over leven terug

Leefstijlcoaching leert je:

– Gezond denken
– Gezond voelen
– Regelmatig bewegen
– Gezonde voeding
– Leren ontspannen
– Bewust en zinvol leven

Holistische aanpak

Ik werk volgens een bewezen methoden en een integrale aanpak van mindset, voeding, beweging, rust, lichaamsbewustzijn en energie.

Tussentijdse metingen

Het traject biedt tussentijdse metingen, inspiratie en motivatie, waardoor de kans dat jij een jezelf de nieuwe leefstijl aanleert optimaal is.

Gefocust op resultaat

Samen werken wij aan jouw doelen en aan het behalen van concreet resultaat. Ik blijf je motiveren tijdens het gehele traject.

Blijvend beter in je vel

Aan de hand van een vrijblijvend intake gesprek formuleren we een behandelplan. Een belangrijk onderdeel van leefstijlcoaching is de aandacht voor jouw gewoontes, gedachten en gedrag. Doordat ik rekening houd met jouw persoonlijke (gezins)situatie, doel, voorkeur en interesse, kan je een gezonde leefstijl ontwikkelen die bij jou als persoon past.

Gratis kennismaking

Heb je ondersteuning nodig bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.