Wat een ergonomie is voor ons lijf, is reset coaching voor onze mind.

Thuiswerken heeft zo zijn eigen uitdagingen. Vanwege de huidige situatie in Nederland werken heel veel mensen thuis. Dit blijkt in de praktijk niet voor iedereen makkelijk. Daarom bied ik coaching voor thuiswerkers tijdens Corona. Één derde van alle werkenden geeft aan dat de werkdruk hoger is sinds Corona. Je hebt kleine kinderen die aandacht willen, je deelt de keukentafel met je partner die ook thuiswerkt, je mist je collega’s om je heen of de apparatuur werkt niet goed. Het voelt soms chaotisch, onwennig en onrustig. Volgens onderzoek zijn er vier miljoen verborgen burn-outs: mensen die binnen een half jaar uitvallen als er geen actie wordt ondernomen.

Bedankt voor je tijd en je hulp Maite. Ik kijk een stuk minder op mijn werktelefoon na werktijd en check mijn mail ook een stuk minder vaak! Daarnaast ben ik er meer van bewust geworden dat mijn work/life balans goed is, dank zij jou.

Robbert Saleman6in24

De gesprekken zijn kalm, er is ruimte voor stilte, geen ongemakkelijkheid. Ik had het gevoel dat Maite mij begreep. Ze wist waar ik het over had en wist de vinger op de zere plek te leggen om me vervolgens te helpen. Maite is erg begripvol. Vraagstelling, tone of voice, prettige professionele omgang, Maite is goed voorbereid waardoor je snel doorgaat vanaf het punt waar je vorige keer gebleven bent.

Testimonial vanDeelnemer Traject

Nieuwe balans zoeken en nieuw ritme vinden

De kunst is om een nieuwe routine en balans in het thuiswerken te ontwikkelen, zodat je ook vanuit huis ontspannen en effectief kunt werken. Wanneer je naar je werk gaat, bereid je je indirect voor op ‘een dag werken’. Op kantoor heb je (live) aanspraak, kan je even sparren bij het koffieapparaat en neem je misschien gezamenlijke (lunch)pauze en wandeltje door het pand. Thuis schiet het erbij in. De fysieke afstand tussen werk en privé zorgt voor een scheiding, die wegvalt wanneer je thuis werkt.

Waarom coaching voor thuiswerkers

 Terug naar een staat van ontspanning
Balans hervinden in werk en privé
Leegmaken van een vol hoofd
 Meer plezier en productiviteit
 Actief werken aan sluimerende stressoren
 Algehele verbetering van het thuiswerken

Motivatie, doelen en balans hervinden samen met een coach

Thuis werken heeft een impact op de persoonlijke balans. Balans tussen werk en privé gaat over voldoende vrije tijd óf gebrek aan vrije tijd en energie om die schaarse vrije tijd op een zinvolle manier in te vullen. Balans hebben vergt continu balans zoeken, corrigeren en nieuwe gewoontes aanleren. Reset coaching herstelt snel en effectief de balans.

Werkwijze

Kort & krachtig
Reset is simpel, effectief en geeft directe ontspanning. Je wordt een half uur per dag telefonisch gecoacht, 2 of 3 keer week, gedurende 2 tot 4 weken. Dit zorgt voor wezenlijk resultaat, klacht- en stressvermindering.
Instant relax en energie
Al na enkele sessies ervaar je meer ontspanning en helderheid. Deze methode is effectief voor thuiswerkers die begeleiding willen om meer plezier, balans en productiviteit uit hun thuiswerkdag te halen.
Telefonische break sessies
Je plant zelf je afspraken in in een digitale agenda. Eén sessie duurt 30 minuten. In die tijd kan je alle gedachten, spanningen en stressoren loslaten, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe energie en helderheid.

Wat doe ik tijdens coaching voor thuiswerkers? Tijdens telefonische sessies ondersteun ik de thuiswerker met bewezen technieken, zoals mindfulness, focussen en de Sedona-methode. Spanning, stress, drukte, een druk hoofd verdwijnen hiermee, in de meeste gevallen al in de eerste week. Op die manier krijgen mensen meer afstand van hun werkzaamheden, zodat zij andere beslissingen kunnen nemen en voor gezondere gewoontes kunnen kiezen. De thuiswerker kan zelf een afspraak inplannen via het digitale agenda systeem, op eigen tijd en tempo.

Wie ben ik?

Nadat ik 10 jaar een eigen online marketing en strategie bureau runde, een burn-out kreeg en uit elkaar ging met mijn man, kwam ik in een persoonlijk crisis terecht. In die periode kwam ik in aanraking met de Sedona-methode, en die methode heeft mij in korte tijd uit te crisis getild en mij verder gebracht dan dat ik ooit durfde te dromen. Sindsdien gebruik ik de methode voor mijn cliënten in mijn leefstijlpraktijk in combinatie met mijn andere behandelingen, als supersterke ondersteuner voor duurzame transformaties in de levens van mensen.

Herken jij 1 of meer van onderstaande klachten bij jezelf?

Nek- schouder of rugpijn
Prestatiedruk
Gehaast gevoel
Concentratieproblemen
Druk hoofd
Kort lontje
Prikkelbaarheid
Duizeligheid
Hyperventilatie
Slapeloosheid
Uitgeput zijn
Hoofdpijn
Hartkloppingen
Wil je een moment van reset, ontspanning en relax ervaren tijdens je thuiswerkdag? Eentje die de hele dag doorwerkt? Wil je spanningsklachten verminderen? Wil je (weer) meer plezier krijgen in thuiswerken?

Reset Break sessies kan je per traject of per sessie afnemen. Hoe meer sessies, hoe meer blijvend resultaat. Een kennismakingssessie van 30 minuten is gratis. Dit traject wordt doorgaans door de werkgever vergoed. De tarieven van de Reset Break sessies en trajecten vind je op de tarieven pagina.

Meer informatie of een gratis kennismakingssessie? Vul je gegevens in.